Afgelopen week ben ik met mijn eerste kandidaten begonnen en hoewel het natuurlijk voor beide partijen even wennen is, zijn de eerste indrukken veelbelovend.

De kandidaten zijn gemotiveerd (en ik ook natuurlijk 😉) om zoveel mogelijk informatie te delen en zo een goede basis te krijgen om hun werktoekomst te kunnen bepalen. Al na het eerste persoonlijke gesprek komen er bepaalde lijnen naar voren, die belangrijk zijn voor hun keuzes. Heel leuk om daar een bijdrage aan te mogen leveren en ook heel belangrijk om voor hen te mogen doen. Nu het ijs gebroken is, komen we vanzelf tot de kern.

Gesprekken met verschillende werkgevers leveren ook het nodige op: graag willen ze het Ontwikkeladvies 45+ voorstellen aan de werknemers die daarvoor in aanmerking komen. Tenslotte is dat ook in het belang van de werkgever: voorkoming van vroegtijdige uitval is een grote zorg voor alle werkgevers en werknemers natuurlijk. Voor verschillende partijen ben ik nu geselecteerd als preferred supplyer. Een mooie opsteker dus!

Hopelijk kan ik in de komende tijd heel veel mensen helpen met een loopbaanvraag. U bent van harte welkom!