over mij

Over loopbaancoach Herman Bolhuis

Voordat ik loopbaancoach werd heb ik vele jaren achter de rug als werkgever in de Grafische Industrie. Vanaf 2015 ben ik werkzaam in en geboeid geraakt door het werkgebied van re-integratie en hulp aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Ik raakte door deze doelgroep gegrepen en heb besloten mijn kennis en ervaring uit te bouwen met een gedegen opleiding tot Loopbaancoach bij Pharos Advies in Amersfoort.

Nu ik gecertificeerd Loopbaancoach ben, wil ik graag vanuit deze kennis en ervaring mensen helpen die op zoek zijn naar een andere professionele invulling van hun carrière. Dat kan omdat ze een sterke behoefte hebben aan een carriereswitch, omdat ze fysiek of psychisch zijn vastgelopen in hun werk of door ontslag.

Via een gestructureerde en ook verantwoorde aanpak bijvoorbeeld met loopbaanbegeleiding leren mensen wat hun sterke en te ontwikkelen karaktereigenschappen zijn, waar ze blij van worden en waar ze goed in zijn. Met die bagage op zak kunnen ze op zoek naar de functie die bij hen past.

De ervaring van loopbaanadvies leert dat cliënten hier veel inzicht van krijgen en met veel meer vertrouwen en zelfkennis de arbeidsmarkt (opnieuw) benaderen en hun nieuwe functie met veel meer plezier vervullen!

Achtergrond en ervaring

Herman Bolhuis, geboren in 1955, getrouwd en met twee volwassen zoons, heeft, na een afgeronde gymnasiumopleiding, aan de Wageningen Universiteit gestudeerd, afgerond met een ingenieursdiploma in 1983.

Vanaf dat moment directeur eigenaar geworden van het familiebedrijf Drukkerij Bolhuis in Ermelo. Uitgebouwd tot een toonaangevend bedrijf in de regio, vooroplopend op het gebied van techniek, milieuzorg en personeelsbeleid.

Vanaf 2015 actief in de re-integratie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, waaronder veel statushouders, die ik weer aan het werk heb kunnen helpen.

In al die jaren heel actief geweest binnen werkgeversorganisaties als bestuurder/vrijwilliger, maar ook binnen lokale sport- en andere clubs.

Organiseren en besturen, aansturen en enthousiasmeren vrijwilligers, creatieve processen opstarten en tot een goed einde brengen, bruggen slaan, mensen beter te laten zijn en beter te laten samenwerken, organisaties naar buiten te presenteren en te vertegenwoordigen.

Herman Bolhuis

Herman Bolhuis

Gecertificeerd Loopbaancoach

Neem contact met me op voor vragen, ik beantwoord ze graag.