Loopbaanadvies

 

 

Gratis ontwikkeladvies voor al uw 45+ medewerkers!

De overheid heeft wegens succes besloten de subsidieregeling voor het ontwikkeladvies voor 45-plussers uit te breiden en te verlengen tot eind 2019.

Waarom?
We moeten en kunnen met z’n allen langer doorwerken. Maar voor een aantal beroepen en medewerkers is dat niet altijd haalbaar. Daarom moet op tijd gekeken worden of iemand nog wel op de goede plek zit of dat hij of zij zich verder zal (moeten) ontwikkelen. Want langdurige uitval is een kostbare zaak en moeten we samen zien te voorkomen.

Voor wie?
De regeling geldt nu voor alle medewerkers, die behoefte hebben aan een advies over de ontwikkeling van de rest van hun werkzame leven. En natuurlijk voor de werkgevers die vinden dat dit voor hun medewerkers nodig en verstandig is.

Wat is het?
Een gecertificeerd Loopbaanadviseur voert vier gesprekken met uw medewerker(s), waarin aspecten als competenties, kwaliteiten, vaardigheden, opleiding en andere aan de orde komen. Ook wordt gekeken naar een toekomst-oriëntatie. Aan de hand hiervan wordt een duidelijk en realistisch ontwikkelplan opgesteld, waarin verschillende acties aan de orde komen: wat, wanneer, wie is verantwoordelijk enz.

Wat kost het?
Doordat het Ministerie van SZW het traject van € 600,– volledig subsidieert, kost het u NIETS. Wel moet u het dan laten uitvoeren door een erkend Loopbaanadviseur. Herman Bolhuis is zo’n erkend Loopbaanadviseur. Met V&V Personeelsdiensten bieden wij u dit traject aan. Samen beschikken wij over jarenlange ervaring plus de middelen om u dit ontwikkeladvies op professionele wijze aan te bieden. Ook kennen we de arbeidsmarkt als geen ander en weten we waar werkgevers tegenaan kunnen lopen.

Wat moet u doen?
Als u uitgebreid wilt worden geïnformeerd over dit trajekt, neemt u dan telefonisch of per mail contact op met Herman Bolhuis.

Download de brochure :

Download de brochure van Noloc – klik hier: Brochure 45+ Ontwikkeladvies Loopbaanadviseurs_Noloc Herman Bolhuis

Lees ook het artikel op Ermelo.nieuws.nl