Bent u ouder dan 45, voor minimaal 12 uur per week werkzaam als werknemer of als ZZP-er en denkt u wel eens na over een verandering in uw carrière? Dan is het Ontwikkeladvies voor 45+ iets voor u! Met het gratis intake-gesprek weet u binnen een uur of het iets voor u is.

De overheid heeft wegens succes besloten de subsidieregeling voor het ontwikkeladvies voor 45-plussers uit te breiden en te verlengen tot uiterlijk eind 2019.

Alle medewerkers (met een contract van minimaal 12 uur per week) komen er nu voor in aanmerking!

Waarom?

We willen graag langer doorwerken. Maar misschien lukt dat niet altijd in uw huidige functie. In dat geval kunnen we samen kijken hoe uw toekomst er uit kan komen te zien, binnen of buiten uw huidige bedrijf, als werknemer of als zelfstandig ondernemer.

Voor wie?

De regeling geldt nu voor alle medewerkers, die behoefte hebben aan een advies over de ontwikkeling van de rest van hun werkzame leven.

Wat is het?

Een gecertificeerd Loopbaanadviseur voert een viertal gesprekken met u, waarin aspecten als competenties, kwaliteiten, vaardigheden, opleiding en andere aan de orde komen. Ook wordt gekeken naar een toekomst oriëntatie. Aan de hand hiervan wordt een duidelijk en realistisch ontwikkelplan opgesteld, waarin verschillende acties aan de orde komen: wat, wanneer, wie is verantwoordelijk enz.

Wat kost het?

Doordat het Ministerie van SZW het traject van € 600,– volledig subsidieert, kost het u NIETS.

Wel moet u het dan laten uitvoeren door een erkend Loopbaanadviseur. Herman Bolhuis is zo’n erkend Loopbaanadviseur. Met V&V Personeelsdiensten bieden wij u dit traject aan. Samen beschikken wij over jarenlange ervaring plus de middelen om dit ontwikkeladvies op professionele wijze aan u aan te bieden. Ook kennen we de arbeidsmarkt als geen ander en weten we waar werkgevers tegenaan kunnen lopen.

Wat moet u doen?

Stuur een mail naar info@hermanbolhuisloopbaancoach.nl en alles wordt voor u geregeld.

Heeft u nog vragen? Bel Herman Bolhuis op 0657591565.